סנדוויץ' פורטובלואנחנו אומרים שאם צמחוני - אז עד הסוף: פטריית פורטובלו צלויה, נוטפת ועסיסית בלחמניית המבורגר עגולה עם תוספת קלילה ומרעננת של גבינת קרם שמנת והמון עלים ירוקים. נועזים? אפשר ומומלץ לשדרג עם גבינת פלפלים
ענבל לביא
| mako אוכל
| פורסם 26/07/17 17:18
![]()
צילום: ענבל לביא, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת פסים. מסירים את רגלי הפטריות, מברישים כל פטרייה בשמן זית, מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס וצולים 4-5 דקות מכל צד. מצננים מעט. 2 פורסים בצל סגול לפרוסות דקות. 3 מורחים כל לחמנייה בנדיבות בגבינת קרם שמנת, מניחים מעל חופן עלי בייבי או ארוגולה, מסדרים מעל פרוסות בצל סגול, מניחים את הפטרייה וסוגרים לכריך. * מגישים עם סלט טבולה או עדשים שחורות.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|