מזנון, אבן גבירול 23, תל אביב
ראשון־שישי 12:00-02:00, שבת 18:00-02:00
הסוד הוא בכרובית: ככה עושים את זה במזנון
הכל במזנון עושה חשק לרקוד: המוזיקה, האנרגיה המטורפת וכמובן הכמות הלא מבוקרת של פחמימות העוטפות באהבה (אם יורשה לנו לאמץ קצת מסגנון הדיבור של השף איל שני) מגוון מילויים. רצינו לראות איך באמת נראים אחורי הקלעים של התעשייה שמבצעת ללא חת את מנת הכרובית המושלמת ביקום, אז ביקשנו מהם להראות לנו איך הם עושים את זה. התוצאה לפניכם
mako
| פורסם 25/07/17 10:45