סלסה פיקו דה גאיו
מה צריך?
3 עגבניות
בצל קטן
חופן כוסברה
פלפל חריף אחד (לפי הטעם)
מיץ מלימון אחד
2 כפות שמן זית
כפית וחצי מלח גס

איך מכינים?
קוצצים דק את כל הירקות ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח גס.
ממרח אבוקדו קרמי

מה צריך?
2 אבוקדו בשלים
חצי חבילה גבינת שמנת (125 גרם)
2 בצל ירוק
חצי עגבנייה
חצי בצל סגול
כף שמן זית
כפית מלח
מיץ מלימון אחד

איך מכינים?
מכניסים למעבד מזון אבוקדו, גבינת שמנת, שמן, מלח ומיץ לימון ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
קוצצים דק עגבנייה, בצל סגול, בצל ירוק ומערבבים הכל יחד.
דיפ שוקולד

מה צריך?
100 גרם שוקולד מריר
150 מ״ל שמנת מתוקה

איך מכינים?
מרתיחים שמנת מתוקה ומוזגים על השוקולד שמחכה קצוץ בקערה, מערבבים היטב עד היעלמות גבישי השוקולד.
תגובות