סלט ברוקולי טרי וקשיולא כולם יודעים, אבל לא באמת חייבים לבשל, לאדות או להקפיץ ברוקולי – הוא ממש טעים גם כשהוא טרי! קצוץ דק ומתובל בהרבה לימון, יוגורט ומעט קארי - עכשיו רק תחליטו כמה חריף אתם רוצים להוסיף
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 09/11/16 07:58
|
המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 קוצצים את הברוקולי בעזרת סכין או מעבד מזון, הכי דק שאפשר בלי שיהפוך למחית. 2 מערבבים בקערה את הברוקולי עם הבצל הסגול, הפלפל החריף, הקשיו וכמעט כל הכוסברה. 3 לרוטב: מערבבים את היוגורט עם מיץ לימון, קארי מלח ופלפל. יוצקים על הסלט, מערבבים ומקשטים ביתרת הכוסברה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|