פרוזן יוגורט עם פירות, גרנולה ודבשאם תבקשו מאיתנו לבחור משהו אחד לאכול עד סוף הקיץ, כנראה שנבחר בפרוזן יוגורט, ואם אפשר - כזה שמגיע עם המון תוספות מרעננות. הנה מתכון סופר קל להכנה, לכם רק נשאר לבחור את הפירות
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 27/07/16 09:39
|
המצרכים :לפרוזן יוגורט (תבנית 6 שקעים מסיליקון):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את היוגורט עם הדבש עד לקבלת מרקם אחיד. 2 מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת רכה ויציבה. 3 מערבבים את היוגורט לתוך הקצפת. 4 מחלקים את התערובת בתבנית הסיליקון ומקפיאים למשך 4 שעות עד לקבלת מרקם יציב. 5 מגישים עם סלט הפירות, הדבש והגרנולה. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית>> לפרק הרביעי של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון למוזלי>> לפרק האחרון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לפשטידת ירקות |