שטרודל תפוחים וקינמון מבצק יוגורטבצק יוגורט הוא בצק בלקני מושלם, שיכול להתאים לכל סוגי המאפים - מתוקים ומלוחים. כאן הוא מחליף את הפילו או בצק העלים ויוצר שטרודל טעים טעים, במרקם שמזכיר בצק שמרים. משונה לכם? אנחנו מבטיחים שתאהבו
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 03/10/17 07:25
|
המצרכים :לבצק:
למלית:
להברשה:
אופן ההכנה:1 מכינים בצק: מערבבים את הקמח, המלח, אבקת האפייה ואבקת הסוכר במיקסר עם וו גיטרה. 2 מוסיפים את השמן, היוגורט והביצה ולשים כ-2-3 דקות, או עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה שנפרד מהדפנות. מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. 3 מכינים את מלית התפוחים: מקלפים וחותכים את תפוחי העץ לקוביות קטנות. מערבבים עם יתר החומרים ומאדים כ-3 דקות במחבת (או דקה וחצי במיקרו) לריכוך. מצננים. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות. 5 מחלקים את הבצק ל-3, מרדדים הכי דק שאפשר ומניחים שליש מכמות התפוחים בקצה הקרוב של כל יריעת בצק. מגלגלים לשטרודלים, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומברישים בביצה טרופה עם מעט מים. 6 אופים כ-30-25 דקות או עד שהבצק מזהיב. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|