קארי ירקות עם יוגורטקחו תבשיל קארי אסייתי, כזה שנותן פרשנות קצת אחרת לתבשילי הירקות שאנחנו מכירים כל כך טוב, הוסיפו לו צלחת אורז ויוגורט, והנה לכם מנה קלאסית עם טוויסט מרענן
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 31/08/16 11:51
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את פרחי הכרובית בסיר עם כוס מים יחד עם החלק הלבן של הבצל הירוק, קוביות הבטטה והמלח למשך כ-10 דקות לריכוך ראשוני. 2 יוצקים לסיר את חלב הקוקוס, מוסיפים את הקארי והעגבניות ומבשלים יחד עוד כ-15 דקות על אש קטנה (עם מכסה) עד שהכל מתרכך. טועמים ומתקנים תיבול (הוא חייב להיות עז). פורסים את גבעולי הבצל הירוק, מוסיפים אותם יחד עם הכוסברה ומערבבים. 3 מגישים על מצע אורז עם יוגורט ליד וכוסברה מעל. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית |