1 מערבבים את כל חומרי הסטארטר בקערת המיקסר ומניחים בצד לרבע שעה, עד שהתערובת תוססת ומבעבעת.
2 בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם היוגורט והדבש.
3 מוסיפים את תערובת הביצים לקערת המיקסר ומערבלים יחד במהירות אטית. מוסיפים את הקמח בהדרגה ולשים עד שהוא נטמע היטב.
4 מוסיפים את המלח ומערבלים במהירות הולכת ומתגברת. לשים במשך 3 דקות, אוספים את הבצק הדביק מדופנות הקערה וממשיכים ללוש עוד כ-3 דקות עד שהבצק מתגבש לכדור מעצמו (אם הוא עדיין דביק זה בסדר. אל תוסיפו קמח).
5 מעבירים את כדור הבצק למשטח מקומח, פורסים מעליו מגבת ומניחים לו לתפוח שעה וחצי עד להכפלת הנפח.
6 מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים. מכסים במגבת ומתפיחים אותם עוד כחצי שעה עד 40 דקות.
7 מחממים תנור ל-190 מעלות.
8 מניחים את הכדורים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ-20 דקות עד שהלחמניות זהובות. מוציאים ומברישים בתערובת של חמאה ודבש.
>> בפעם שעברה הכנו מאפה בצק עלים עם סירופ הדרים משגע