סופגניות יוגורט מהירותכדי שהבצק של הסופגניות יתפח בלי שמרים - משתמשים בקמח תופח, ומעוררים את חומרי ההתפחה שבו על ידי הוספה של יוגורט. שימו לב, הסופגניות האלה הכי טעימות מיד לאחר הטיגון - לא מומלץ להכין מראש
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 21/12/16 07:23
![]()
צילום: בבושקה הפקות, מאקו |
המצרכים :לבצק:
לטיגון והגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב בקערה את כל חומרי הבצק עד לקבלת בלילה אחידה. 2 מחממים סיר עם שמן ומחכים שיגיע לחום בינוני. 3 לוקחים מעט מהבלילה בעזרת שתי כפות משומנות ומעבירים לסיר עם השמן. מטגנים בכל פעם 5 סופגניות קטנות בלבד (כדי שיהיה להן מקום והטמפרטורה של השמן לא תרד בבת אחת). 4 מטגנים כ-5 דקות ולא מתפתים להוציא לפני (אם הן משתזפות מהר ולא עשויות מבפנים, כנראה הלהבה גבוהה מדי והשמן חם מדי). 5 מוציאים בעזרת כף מחוררת לכלי עם נייר סופג. מגישים עם ריבה ו/או מצפים בסוכר או אבקת סוכר. * רוצים סופגניות בעלות מראה אחיד ומושלם? ותרו על הכפות והשתמשו בכף גלידה משומנת לנטילת הבלילה והטלתה לשמן.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|