1 שומרים בצד חתיכת מנגו אחת או חופן פירות יער, ואת השאר טוחנים בבלנדר עם הסוכר, המייפל או הדבש עד לקבלת נוזל חלק וסמיך (אם בחרתם להכין את שני סוגי הגלידה, טוחנים כל סוג בנפרד).
2 מערבבים את הפרי הטחון עם היוגורט.
>> כל המתכונים לראש השנה
סורבה מנגו ויוגרט יווני | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
3 מקציפים את השמנת המתוקה לקבלת קצפת. מוסיפים את תערובת הפירות והיוגורט ומערבבים לתערובת אחידה. טועמים ומוסיפים מתיקות אם צריך. קחו בחשבון שהמתיקות מתעמעמת בהקפאה, אז בשלב הזה כדאי שהתערובת תרגיש לכם אפילו מתוקה מדי.
4 מעבירים לתבנית או כלי מתכתי אחר ומקפיאים.
* הקפאתם, וגיליתם שהמקפא לא מתוק מספיק? זה ראש השנה, אל תתביישו להגיש אותו עם זילוף נאה של דבש, כמו בתמונה.
למה להתלבט? פשוט תכינו את שניהם | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל