בורקס גבינה מבצק יוגורטשנת הלימודים כבר כאן, ורגע לפני שהילדים שלכם יתקפו אתכם בשאלות על כריכים וממרחים, ספרו להם שהשנה אתם מחשבים להם מסלול מחדש עם הבורקסים הפריכים והמהממים האלה
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 30/08/17 07:53
![]()
צילום: בבושקה הפקות |
המצרכים (20 מנות):לבצק:
למלית:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, המלח ואבקת האפייה. 2 מוסיפים שמן זית, יוגורט וביצה. לשים כ-2-3 דקות או עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד ומקררים חצי שעה. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות. 4 מכינים את המלית: מערבבים בקערה את שני סוגי הגבינה. 5 מרדדים את הבצק וקורצים ממנו 20 עיגולים, ממלאים בכפית גבינה. סוגרים לחצי עיגול ומהדקים קצוות. מברישים בביצה ומפזרים שומשום.6. אופים כ-25 דקות עד שהבורקסים זהובים גם בתחתית.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|