סלט קישואים ביוגורטחינהזה יהפוך להיות הסלט הקבוע שלכם: מצע של יוגורט שעליו אחד הסלטים היותר טעימים שיש - קישואים חמים, ביצה קשה, זילוף של טחינה, טבעות צ'ילי ובצל ירוק מעל. שמישהו ירוץ להביא לחם טרי
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 21/08/16 07:36
![]()
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הקישואים והשום ומטגנים כ-5 דקות, עד שגם הם מזהיבים. מתבלים במלח ופלפל ומכסים להמשך ריכוך עוד 2-3 דקות. 2 מורידים מהכיריים, מוסיפים ביצים קשות ומערבבים. 3 מורחים יוגורט על צלחת ההגשה, עורמים מעליו את הסלט החמים ומטפטפים טחינה גולמית מלמעלה. מפזרים צ'ילי ו/או בצל ירוק, ומגישים עם חלה או לחם לניגוב.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|