קציצות עדשים חריפות עם יוגורטאל תטעו בקציצות האלה - הן נראות תמימות אבל בתוכן מסתתרת אש יוקדת ונפלאה. כמה טוב שיש את רוטב היוגורט הזה, שמרגיע קצת את הלשון בין ביס לביס
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 14/06/17 07:43
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לקציצות:
לטיגון:
להגשה:
אופן ההכנה:1 אם יש זמן משרים את העדשים לילה מראש. אם אין זמן, מבשלים את העדשים כרבע שעה בסיר עם מים עד לריכוך חלקי. מסננים ומצננים. 2 מעבירים את העדשים ואת שאר מרכיבי הקציצות למעבד מזון. מרסקים בפולסים קצרים עד לקבלת מחית גסה. 3 מחממים שמן ומטגנים קציצת ניסיון. טועמים ומתקנים את התיבול כך שיתאים לכם בדיוק. 4 יוצרים מהתערובת קציצות פחוסות ומטגנים כ-2-3 דקות מכל צד. 5 מגישים עם יוגורט מתובל במיץ וקליפת לימון.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|