
לחם יוגורט, זיתים ואורגנולחם יוגורט הוא לגמרי אחד הלחמים המוצלחים שיש, עם טעם חמצמץ עדין ומרקם גמיש וכיפי, וכאילו לא די בזה - הוספנו לו גם זיתי קלמטה ועלי אורגנו, שנותנים טאץ' יווני וטעם גן עדן. מתכון פשוט, שפשוט שווה לאמץ |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מערבבים את הקמח עם יתר החומרים למעט הזיתים והמלח, ומתחילים ללוש במיקסר או בקערה גדולה. 2כשהבצק מתחיל להתגבש, אחרי כ-3 דקות לישה נמרצת, מוסיפים את המלח והזיתים. לשים יחד 5 דקות נוספות. מתקבל בצק דביק למגע, וזה בסדר. 3מעבירים את הבצק לתבנית לחם (משומנת או מרופדת בנייר אפייה), מכסים במגבת ומתפיחים כשעה וחצי. מדי פעם מורידים לבצק את האוויר, כדי שיתחיל לתפוח מחדש. 4מחממים תנור ל-220 מעלות. 5מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-40 דקות, או עד שהלחם מוכן ותחתיתו קשה ומשמיעה צליל חלול כשמקישים עליה. מצננים היטב לפני הפריסה. >> הנה מתכון לקיצ'רי עם טריק מדליק >> אנחנו לא רוצים להלחיץ, אבל הנהמתכונים לראש השנה תגיות:לחם יוגורט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |