פפוצקיה (חצילים ממולאים פטה ויוגורט)יש לכם אורחים לכבוד החג? יש לכם חציל? יופי. רגע לפני שאתם קולים, חוצים ומפוצצים בטחינה - הכירו את הפפוצקיה: חצילים חצויים ממולאים בפטה ויוגורט שהם לא פחות ממעדן ודורשים פחות משעה. לא חלום? |
המצרכים (6 מנות):
למלית:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. ![]() 2 חוצים את החצילים לאורכם, חורצים מעט את החלק הפנימי, משמנים, מתבלים ואופים כחצי שעה עד להזהבה. 3 בינתיים מכינים את המלית: מאדים בצל קצוץ ושום בחמאה עד לריכוך והזהבה קלה. מוסיפים קמח ומערבבים בכף עץ ליצירת רביכה. יוצקים חלב, מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להסמכה. מצננים. 4 מוסיפים את הגבינות, היוגורט, הביצים והנענע, ומערבבים. 5 ממלאים ואופים יחד: מועכים את החלק הפנימי של החציל ליצירת חלל ריק למילוי. ממלאים בתערובת ומחזירים לתנור ל-10 דקות עד להשחמה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|