מוס יוגורט ושוקולד לבןקינוח אישי, לבן וחגיגי, עם טעם עדין ומרקם אוורירי במיוחד. מוס יוגורט ושוקולד לבן שמכינים בכלום עבודה (הקטע הקשה הוא לחכות שיתקרר) - מתוק, מרענן ולגמרי עושה לנו את הקיץ
אורלי פלאי-ברונשטיין
| mako אוכל
| פורסם 24/07/16 10:30
צילום: אנטולי מיכאלו, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 ממיסים את השוקולד על בן מארי או במיקרו (בפולסים קצרים) עד שהוא הופך לנוזל חלק. מצננים. 2 מערבבים את היוגורט לתוך השוקולד המומס עד לקבלת תערובת אחידה. 3 מקציפים את השמנת במיקסר עם רום או וניל כ-3 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת אוורירית. 4 מוסיפים את תערובת השוקולד ומאחדים בין שתי התערובות. 5 יוצקים לכלים אישיים, מכסים בניילון ושומרים במקרר 4 שעות לפחות. 6 מקשטים ומגישים. >> לפרק הראשון של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לסלט סלק מטריף>> לפרק השני של "מושיק ודובדבני" - כולל מתכונים לקציצות דג בקארי וקיש תרד כמו שצריך>> לפרק השלישי: "מושיק ודובדבני" - כולל מתכון לעוגת יוגורט לימונית |