עוגת אוראו במיקרו
מכל מתכוני העוגות במיקרו - זה ביי פאר המוצלח ביותר, וזה מפתיע, כי כל מה שיש בו זה עוגיות אוריאו וחלב. בגדול מפוררים את העוגיות, מערבבים עם חלב ומכניסים למיקרו. אז איך זה יוצא כל כך אוורירי ועסיסי? קטונו, אבל אנחנו מבטיחים לכם - זה פשוט עובד. אולי לא מלך האסתטיקה, אבל טעים לאללה.
קוקילידה מאולתרת
אפשר כמובן להכין קוקילידה מאפס, זה אפילו כיף, אבל חמש דקות זה לא. אז מה עושים? לוקחים שתי עוגיות עגולות שיש בבית (עדיפות לעוגיות שוקולד צ'יפס או עוגיות גרנולה), חותכים את התחתית של פיינט גלידה מהמקפיא ויוצרים כריך. לא הכריך המזין ביותר, אבל ללא ספק אחד הטעימים.
@baderalsafar Ice Cream Sandwich Hack #baderalsafar #icecream #hack #lifehack #lifehacks #sandwich #cookies #dessert #asmr #food #foodasmr #satisfying #foryou #fyp #foryoupage #foodhacks #cookinghacks #kitchenhacks ♬ original sound - Bader Al Safar
חטיף פצפוצי אורז ומרשמלו
ממיסים במיקרו קצת חמאה, שוקולד (אמיתי או ממרח) ומרשמלו. מערבבים. מוסיפים פצפוצי אורז. מערבבים ומעבירים לתבנית. עכשיו רק תחליטו אם אתם בעניין של ריבועים או של צורות מגניבות, ואז יש לגייס לעבודה חותכני עוגיות שאוהבים.
מתכון: חטיף פצפוצי אורז ומרשמלו
>> ויש גם גרסה בריאה יותר, עם טחינה וסילאן
נקניק שוקולד
נקניק שוקולד הוא אופציה מעולה למתוק מהיר, אבל מה אם אין לכם סבלנות לחכות שהוא יתייצב במקפיא? התשובה פשוטה: אל תחכו. הרי אין חטא מהנה מזלילה של כדורי שוקולד לפני שהם מגולגלים לכדורים, אז כנ"ל על נקניק שוקולד.
בייגלה בשוקולד
בייגלה זה בסך הכל חטיף, ואפילו לא מהמפנקים - אבל מה קורה כשטובלים אותו בשוקולד מומס ומפזרים סוכריות קטנטנות? זה קל: מקבלים קינוח טעים למות, מלוח ומתוק כאחד, שאשכרה נראה שמישהו עבד בשבילו. צריכים ממש מתכון? לא אתם לא, אבל הנה אחד, והנה עוד אחד.
חטיף שוקולד מקושט
אבל כאן לא מסתיימים פלאיו של השוקולד המומס. אם תמסו שוקולד (לכו ישר על שתי חבילות) ותשטחו אותו על נייר אפייה, ייפתח לכם חלון זמן שבו תוכלו לשבץ בו אילו תוספות שתרצו, לפני שהוא מתקשה מחדש. מה למשל? ממרח לוטוס, צימוקים, אגוזים, עוגיות, קוקוס, או תכלס כל מה שבא. בתמונה שוקולד עם לוטוס ופטל.
אוזני פיל
מכירים עוגיות אוזני פיל או שגדלתם על הירח? ובכן, אלה הן כנראה העוגיות הכי קלות להכנה: לוקחים בצק עלים (קנוי, בטח שקנוי, רצוי על בסיס חמאה), פותחים אותו על השיש ומפזרים בנדיבות סוכר. הופכים וחוזרים על הפעולה, מגלגלים משני הצדדים כמו ספר תורה, פורסים - והיידה לתנור. כמה זה טעים? לבכות.
עוגת שוקולד אישית מהירה
שוקולד, חמאה, ביצים וסוכר - זה כל מה שצריך בשביל לתקתק עוגת שוקולד אישית מהירה וטעימה. מתעצלים אפילו לחמם תנור? ישנה כמובן אופציית המיקרו - עוגת שוקולד במיקרו ב-3 דקות, שהיא אולי לא העסיסית והמפנקת שבעוגות השוקולד, אבל היי - השקעתם בה 3 דקות (יותר נכון המיקרו השקיע, אתם רק ערבבתם כמה מצרכים). רוצים אותה בגרסה טיפה יותר מושקעת? הנה. וכל זה כמובן רק אם אין לכם אוראו בבית.
עוגת גבינה אישית
נמאס משוקולד? דבר ראשון, לכו לטיפול. דבר שני, לכו על עוגת גבינה אישית עם תחתית של פתי בר, כזאת שתדרוש מכם כמות זעומה של עבודה. איך מכינים? מפוררים פתי בר לתוך כוס. מערבבים גבינה לבנה עם סוכר, וניל ואם רוצים גם לימון. מקציפים שמנת מתוקה (מתעצלים? יש קצפת שקונים מוכנה), מערבבים עם תערובת הגבינה ומעבירים לכוס עם הפתי בר. טעים? ברור שטעים.