1 מתבלים את קוביות החציל והזוקיני במעט מלח ומניחים להן להגיר נוזלים.
2 מייבשים את קוביות הירקות היטב במגבת בד או נייר.
3 מחממים סיר רחב עם שמן זית, בצל ושום וצרור עשבי תיבול. מוסיפים את החצילים והזוקיני ומטגנים כ-4 דקות עד להזהבה. מוסיפים פלפלים ומטגנים כ-2 דקות, מוסיפים עגבניות ומבשלים 10 דקות.
4 מסלקים את צרור עשבי התיבול, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל.
רטטוי | צילום:
נמרוד סונדרס, mako אוכל
* לגרסת אפויה: מסדרים בתבנית עם נייר אפייה כל ירק לחוד, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ועשבי תיבול ואופים בתנור חם עד הזהבה, ובסוף מערבבים הכל יחד.