שבלולי פילו אישיים במלית גבינות וירקותשבלולי פילו קטנים, ממזריים ומלאים בכל טוב - עם תרד, בצל, פלפל וגבינות, שמערבבים, מגלגלים ואופים בצ'יק. כמה צ'יק? בואו נגיד שאם תתחילו עכשיו - עוד רבע שעה אתם כבר יושבים ואוכלים
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 28/05/17 07:15
|
המצרכים :
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית. 2 פורשים עלה של פילו על משטח יבש (בזמן הזה מכסים את שאר העלים במגבת כדי שלא יתייבשו), מרססים בספריי שמן, מקפלים לשניים ומרססים שוב בשמן. 3 מסדרים מהמלית לאורך המלבן שנוצר בחלק הקרוב אלינו, מגלגלים את העלה ואז בזהירות מסדרים בצורת שבלול. 4 חוזרים על הפעולה עם שאר העלים, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מצפים בביצה טרופה, מפזרים שומשום ואופים בחום של 180 מעלות עד שהבצק משחים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|