1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 מקציפים יחד את הביצים עם הסוכר.
3 מוסיפים את השמן בהדרגה. לאחר מכן מוסיפים את תמצית הווניל ואת היוגורט, ואז את הקמח והקקאו. ממשיכים להקציף רק עד שהקמח נבלע.
4 משמנים את התבנית ושופכים פנימה את הבלילה.
5 אופים 25-30 דקות, או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. מניחים לעוגה להצטנן.
6 חוצים את העוגה לרוחב, ממלאים בריבת חלב ושומרים 4 כפות בצד.
7 מכינים את הציפוי: מחלקים את השמנת המתוקה לשתי קערות. לאחת מוסיפים שוקולד לבן וריבת חלב ולשנייה שוקולד מריר.
8 ממיסים כל אחת מהתערובות בפולסים במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת מסה הומוגנית.
9 מצפים את העוגה בשתי המסות.