קבבים לילדיםקבבים שילדים אוהבים באמת, עם בצל מטוגן, פפריקה, קינמון ואפילו כמון, ובלי כל הירוקים למיניהם שבואו נודה וזהו - ילדים לא אוכלים. אגב, לפני שהם הספיקו לחסל הכל תפסנו גם מבוגר אחד מבסוט מאוד ליד הצלחת
ענת לבל
| mako אוכל
| פורסם 28/06/17 07:22
![]()
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל |
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל עד שהוא מתרכך ומתקרמל קלות. מוצאים ומצננים. 2 מערבבים בקערה את הבשר, התבלינים והבצל המטוגן, ולשים אותם יחד היטב (זה מה שישמור על היציבות של הקבב). מכסים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 3 מוצאים את התערובת מהמקרר ויוצרים קבבים. נועצים מקל קינמון בכל קבב ומהדקים היטב. 4 מחממים מחבת פסים עם מעט שמן וצורבים את הקציצות היטב מכל הצדדים, עד שמתקבלים סימני צריבה והקבבים מוכנים לאכילה. 5 מגישים לצד סלט ירקות, אורז וטחינה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|