1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הגבינה הכחושה, הקוטג', הגבינה הבולגרית, הביצה, המלח והפלפל.
3 פורשים את עלי הפילו על מגש נקי או על השיש ומכסים במגבת מטבח (בזמן שעובדים עם דף פילו אחד מכסים את שאר הדפים במגבת).
4 פורשים את אחד מעלי פילו על נייר אפייה ומרססים בתרסיס שמן. מניחים עליו עלה נוסף ומרססים גם אותו.
5 חוצים את העלה בעזרת גלגלת לפיצה. מניחים בחלק התחתון של כל אחד מהחצאים שתי כפיות מהמלית.
6 מורחים את שולי הבצק במעט ביצה טרופה (השאר ישמש אותנו לציפוי) בעזרת מברשת סיליקון.
7 מקפלים את הקצוות של כל מאפה כלפי פנים ומגלגלים לסגירה.
8 מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (פתח כלפי מטה), מורחים ביצה טרופה ומפזרים מעט שומשום. ממשיכים כך עם כל יתר העלים.
9 אופים 20-22 דקות, עד שהמאפה מזהיב.
10 מצננים קלות (זהירות, המלית חמה!) ומגישים לצד ירקות חתוכים וביצים קשות.