לא חייבים לערבב | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
1 מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מי מלח כ-45 דקות או עד לריכוך. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הביצים ומבשלים עוד 6-8 דקות, תלוי איך אתם אוהבים את החלמון שלכם.
2 חותכים את תפוחי האדמה לקוביות.
3 בקערת הגשה מרכזית או ארבע קערות אישיות מסדרים את מרכיבי הסלט בקבוצות (או לחלופין פשוט מערבבים הכל יחד).
4 מערבבים שמן זית עם לימון, חרדל ושום. מזלפים על הסלט ומגישים.
אבל בינינו - הכי טעים לערבב בכל זאת | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל