1 מטגנים את הבצל בסיר גדול עם שומן או שמן - טיגון איטי וארוך.
2 בינתיים מתבלים את קוביות הבשר במלח ופלפל, ואם רוצים מקמחים ומנערים את עודפי הקמח.
3 כשהבצל רך ומתחיל להזהיב מוסיפים פפריקה, מערבבים, מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים יחד עד להזהבה של הבשר. מוסיפים את התבלינים, השום ורסק העגבניות, ויוצקים מרק או מים. מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עם מכסה כשעה וחצי.
4 בודקים את מצב הנוזלים ומצב הבשר. מוסיפים נוזלים במידת הצורך וממשיכים בבישול עוד כשעה, עד שהבשר רך. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר, הסלרי והפלפל, מוסיפים נוזלים במידת הצורך, ומבשלים עוד כחצי שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים והבשר רך מאוד.
5 טועמים ומתקנים תיבול. אם הרוטב סמיך מדי מדללים במרק או מים, ואם הוא דליל מבשלים ללא מכסה עד לצמצום הרוטב.
>> לכל המתכונים הכי טובים
>> והנה מתכונים נהדרים לפסח