1 חותכים בעדינות חתכים מסביב לליבו של הכרוב כדי שהעלים ישתחררו בקלות אחרי בישול.
2 מרתיחים מים בסיר גדול (כחצי סיר) ומוסיפים את הכרוב. מבשלים 5-10 דקות עד שהעלים מתרככים. מוציאים בעדינות ומפרקים לעלים.
3 מסירים את הווריד של כל עלה בעדינות (שלא יקשה על הגלגול), ומעבירים את העלים לתבנית.
4 מערבבים בסיר מים ואורז, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מניחים לאורז להתבשל כ-10 דקות (האורז עובר בעצם חצי בישול). מצננים ומעבירים לקערה גדולה.
5 מוסיפים לקערת האורז את הבצל מטוגן, הבשר הטחון, הסלרי, חצי מכמות החמוציות, הקינמון, המלח, הפלפל וכף בהרט.
6 מניחים על צלחת עלה של כרוב ושמים במרכזו כף נדיבה מהמלית. מגלגלים את שני קצות העלה (ימין ושמאל) כלפי פנים ומגלגלים את העלה כלפי מעלה. מניחים את העלה המגולגל בסיר רחב כשהחלק הפתוח פונה למטה. חוזרים על הפעולה עם שאר העלים ומסדרים אותם בצפיפות בתחתית הסיר.
7 מפזרים מעל את יתרת החמוציות, מכסים במים עד כס"מ מעל גובה הכרוב, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
8 בקערית קטנה מערבבים יחד כף בהרט, שמן זית, מיץ לימון וכורכום. שופכים את תכולת הקערית לסיר, מוסיפים מים עד לכיסוי ומערבבים בעדינות. מכסים את הסיר חלקית ומבשלים בחום נמוך כ-40 דקות, עד שכמעט ולא נשארים נוזלים.