1 מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים את השקעים של תבנית המאפינס.
2 מערבבים בקערה את הקמח והסוכר.
3 בקערה נפרדת מערבבים את הביצה, החלב, הווניל, השמן וקליפת הלימון (או תפוז).
4 מוסיפים את הבלילה לתערובת הקמח ומערבבים כמה שפחות. חשוב להקפיד על ערבוב מינימלי, כאן טמון הסוד למאפינס רכים ועסיסיים.
5 יוצקים כף מהבלילה לכל אחד משקעי התבנית, מוסיפים את התוספת שבוחרים: כפית נוטלה, פירות יער ושוקולד לבן או צימוקים - וממשיכים עם כף נוספת, עד שממלאים כשלושת רבעי מהנפח.
6 אופים כ-20 דקות, עד שהמאפינס תפוחים וזהובים. נועצים קיסם במרכזם - הם הוא יוצא לח עם פירורים עליו, סימן שהמאפינס אפויים כהלכה.
המאפינס המנצחים | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
>> לכל המתכונים הכי טובים