1 מתבלים את נתחי העוף בלימון כבוש ומשרים לחצי שעה.
2 מחממים מחבת (עדיף מחבת פסים) וצולים את העוף לפחות 10 דקות מכל צד, עד שהוא עשוי גם במרכז הנתח. מצננים.
3 מפרקים את הנתחים לשערות ומעבירים לקערה. מוסיפים עשבי תיבול, בצל ירוק וצ'ילי.
4 מערבבים את חומרי הרוטב.
5 מוסיפים את הרוטב לקערה, מערבבים ומגישים. אם רוצים מוסיפים אחת מן התוספות או יותר. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
סלט עוף של אורלי פלאי | צילום:
נמרוד סונדרס, mako אוכל
בתיאבון!