1 מכינים את המלית: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את האורז ומטגנים יחד עד שהגרגירים נעשים לבנים. מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו בכף עץ.
2 מוסיפים עגבנייה, פפריקה, פטרוזיליה, מלח ופלפל. מערבבים. מכסים ומכבים את האש.
3 מערבבים את חומרי הרוטב בסיר רחב שיכיל את הממולאים. מוסיפים למלית 2-3 כפות מהרוטב כדי שירטיב אותה מעט.
4 חותכים את החלק העליון של הפלפלים וממלאים אותם במלית עד לשלושה רבעים מנפחם. מכסים בכיפת הפלפל שחתכנו ומסדרים בסיר בשכבה אחת בתוך הרוטב.
5 מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים כ-40 דקות או עד שהממולאים מוכנים והאורז רך. אחרי חצי שעה מציצים ובמידת הצורך מוסיפים נוזלים כדי שהממולאים לא יתייבשו.
>> לעוד מתכונים הכי טובים שיש