1 מערבבים את הגזר, הסלרי והבצל בסיר גדול עם שמן זית, עלי דפנה, שאטה, מלח ופלפל. מאדים כ-5 דקות תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתחילים להזהיב. מוסיפים בקר טחון ומטגנים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב עד שנוצרים פירורים.
2 מוסיפים את כבדי העוף ומטגנים 3 דקות תוך כדי ערבוב עד שפירורי הבשר הופכים חומים. מוסיפים שום, יוצקים יין ומאדים עד שחצי ממנו נספג בבשר.
3 מוסיפים שימורי עגבניות משני סוגים ומחממים עד שהתערובת מתחילה לבעבע. מוסיפים צרור עשבי תיבול, מלח ופלפל, מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעתיים. מדי פעם מערבבים ובמידת הצורך מוסיפים חצי כוס מים. טועמים ומתקנים תיבול. מצננים ושומרים במקרר. מחממים לפני ההגשה.
4 לפני ההגשה מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מערבבים עם הראגו החם ומגישים. אם רוצים מוסיפים לכל מנה פטרוזיליה קצוצה, פירורי לחם מטוגנים או פרמזן מגוררת מעל (לא חובה).
>> לכל המתכונים הכי טובים