1 מבשלים את תפוחי אדמה בסיר עם מי מלח עד לריכוך. מסננים ומצננים כשעה.
2 למלית הבקר: מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הבצל ומזהיבים אותו כ-4 דקות. מוסיפים שום ובשר ומטגנים תוך ערבוב עד שהבשר מתפורר ומשחים. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל ומצננים.
3 מכינים את המעטפת: מועכים את תפוחי האדמה לקבלת מחית פירה חלקה ואחידה. מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל.
קנישים (קנישעס) | צילום:
נמרוד סונדרס, mako אוכל
4 מוסיפים 2 כפות מהפירה למלית ומערבבים.
5 יוצרים כדורים מהפירה. משטחים כל כדור, מניחים כפית מלית במרכז וסוגרים חזרה לכדור.
6 מטגנים: מחממים מחבת עם שמן. טובלים את הכדורים בקמח ואז בביצים הטרופות ומטגנים עד הזהבה. מוציאים לנייר סופג.