1 קוצצים את הבצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים את הבשר הטחון, קוביות חזה העוף והפטריות וממשיכים לערבב.
2 כשכל הבשר הטחון משנה את צבעו מוסיפים את הצנוברים. מתבלים במלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, תיבול לפרגיות, פפריקה ותיבול על האש ומערבבים היטב.
3 ממלאים כל רבע עוף בשישית מהמילוי. סוגרים ומניחים על תבנית עם פרוסות הבצל.
שלב מילוי העוף | צילום:
יונית סולטן צוקרמן, mako אוכל
וככה זה נראה פתוח | צילום:
בני גם זו לטובה, mako אוכל
4 מערבבים את חומרי הרוטב ומברישים את רבעי העוף. מפזרים פטרוזיליה ושומשום, אם רוצים. שופכים את שארית הרוטב לתבנית ומכסים היטב בנייר כסף.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות בטורבו וצולים שעה.
6 מסירים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל-5 דקות אחרונות.
>> לעוד מתכונים צבעוניים ונהדרים
>> והנה מתכונים לפסח