ג'לי פירות וקרם יוגורט וניל ללא תוספת סוכרנכון שהשילוב ג'לי וללא תוספת סוכר נשמע בהתחלה כמו משהו שלא הייתם מקנחים איתו ארוחה, אבל תסמכו עלינו במקרה הזה ואמצו את המתכון הזה בכיף ובלי ייסורי מצפון
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 04/08/16 07:40
|
המצרכים (3 מנות):לשכבת הג'לי:
לשכבת קרם היוגורט:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מכינים את שכבת הג'לי: שמים בקערה את אבקת הג'לי ויוצקים פנימה את המים הרותחים. מערבבים בעזרת מטרפה ידנית עד להמסה מלאה של האבקה. 2 מניחים בתחתית כל כלי אישי את תותים קצוצים ויוצקים מעל את נוזל הג'לי עד לגובה של חצי מהכוס. מעבירים לקירור עד להתייצבות מלאה (שעה לפחות). 3 מכינים את שכבת קרם יוגורט הווניל: מעבירים את היוגורטים לקערה גדולה, מוסיפים את האינסטנט פודינג, ממתיק הסטיביה ותמצית וניל ומערבבים היטב בעזרת מיקסר עד לקבלת תערובת אחידה וסמיכה. מקררים חצי שעה לפחות. מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק רחב. 4 מרכיבים את הקינוח: מוציאים את כוסות הג'לי שהתייצב ומזלפים מעל תלולית קרם יוגורט, מפזרים מעל את הפיסטוקים הקצוצים ומגישים. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי |