סלסילות קדאיף עם מעדן פרי, קרם וניל ותותיםמה דעתכם על השילוב של אטריות קדאיף מתפצחות בפה, קרם וניל עדין עדין ותותים? יופי של שילוב, נכון? גם אנחנו חושבים ככה. אנחנו גם חושבים שאם מצליחים לא להוסיף סוכר לחגיגה הזו - זה בכלל רווח נקי
אולגה טוכשר
| mako אוכל
| פורסם 08/05/16 07:04
|
המצרכים (12 מנות):לבסיס:
למלית:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים. 2 מכינים בסיס קדאיף: מניחים אטריות קדאיף בקערה גדולה, יוצקים עליהן חמאה מומסת עם סטיביה ובעזרת הידיים מערבבים היטב כך שיצופו היטב מכל הצדדים. 3 מרפדים כל שקע באטריות קדאיף משומנות כך שייווצרו מעין סלסילות קטנות. 4 אופים את סלסילות הקדאיף כ-10-15 דקות, עד הזהבה. מצננים כ-10 דקות ומוציאים בזהירות מהשקעים. 5 מכינים קרם: מקציפים יחד חלב קוקוס, חלב ופודינג כ-3 דקות לקרם יציב. מעבירים לשקית זילוף עם צנתר גדול משונן. 6 מרכיבים את הסלסילות: מניחים בתחתית כל בסיס כחצי כפית מעדן פרי, מזלפים תלולית קרם, נועצים רבע תות ומפזרים מעט פיסטוק. לבלוג של אולגה - המרכיב הסודי |