גרנולה טחונה בריאה באמת של ג'יימי אוליברלכבוד השנה החדשה החלטנו להתחיל לאכול בריא ולהפסיק לשקר לעצמנו, ולכן נטשנו את דגני הבוקר התעשייתיים ועברנו לגרנולה הטחונה הזו של ג'יימי אוליבר, מתוך הספר החדש "Everyday Super Food"
ג'יימי אוליבר
|
| פורסם 30/09/15 14:01
צילום: צילום מסך youtube
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 קולים את הגרנולה, האגוזים והגרעינים למשך 10 דקות בחום של 190 מעלות. 2 מוסיפים את גרידת התפוז ומערבבים. 3 מכניסים למעבד מזון ביחד עם הפירות היבשים, הקפה והקקאו וטוחנים עד לקבלת אבקה מעט גסה. את האבקה אפשר לשמור בצנצנת או בכלי אטום למשך כמה שבועות. 4 להגשה: שמים בקערה כמה כפות של אבקת גרנולה ומוסיפים חופן פירות טריים ויוגורט או חלב.
>> בקטע של בריאות? נסו את הבצלים הממולאים האלה |