פסטה טריקולור אליו אוליופסטה טעימה ומושקעת בצי'ק צ'ק: בזמן שמרתיחים את המים כבר מתקתקים את הרוטב - עם פלפלים, ארטישוק, שום קונפי וסלמון צרוב. פסטה טרייה שתמיד משדרגת הכל, בזיליקום טרי מלמעלה - וזהו, אפשר להגיד בתאבון
יחסי ציבור
| קפה קפה
| פורסם 29/06/17 14:13
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים סיר גדול עם מי מלח לבישול הפסטה. 2 בינתיים מכינים את הרוטב: צורבים במחבת את נתחי הסלמון בשמן זית. מוסיפים שום קונפי, בצל סגול ולבבות ארטישוק. מוסיפים חצי מצקת של מים רותחים, מתבלים במלח ופלפל שחור ומנמיכים את האש. 3 מבשלים את הפסטה במים הרותחים 2-3 דקות עד שהיא מוכנה. מסננים את הפסטה ומעבירים מיד למחבת עם הרוטב. מערבבים היטב ומוסיפים עגבניות מיובשות ועשבי תיבול. מתקנים תיבול ומגישים מיד, עם עוד קצת פטרוזיליה טרייה. |