אושפלו פרגיות של סבתא כרמלהסיפורו של האושפלו הוא אחד העתיקים בעולם; תבשיל אורז נהדר עם המון הפתעות שמוגש למרכז השולחן ורק דורש מכם לקחת כף ולצלול לתוכו. במקרה של סבתא כרמלה, היא הוסיפה גם פרגיות והרוח כולו שלכם
כרמלה אברמוב
| mako אוכל
| פורסם 28/02/17 15:53
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מטגנים במחבת עם 3 כפות שמ את הבצל וקוביות הפרגית עד להזהבה. מוסיפים את מקלות הגזר ומטגנים כ-4 דקות נוספות ומסירים מהאש. 2 בסיר נפרד שמים את יתרת השמן והאורז. מערבבים ומוסיפים את התבלינים והשזיפים. מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. 3מוסיפים את גרגירי החומוס וכל תכולת המחבת. מערבבים היטב ומכסים ל-25 דקות. 4 מורידים את הסיר מהאש ומשאירים מכוסה כ-5-10 דקות נוספות. מערבבים בזהירות ומגישים. ![]()
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|