1 מכינים את המרק: מחממים שמן בסיר עמוק ומוסיפים את הכרישה והבצל. מטגנים יחד כ-3 דקות ומוסיפים את שאר הירקות. מערבבים מוסיפים את התבלינים והמים, מביאים לרתיחה ומכסים חלקית. מבשלים כשלושת רבעי שעה.
2 מכינים את מלית הקניידלך: מטגנים במחבת את הבצל. מוסיפים את הכרישה והתבלינים, מטגנים עד לבישול מלא, מצננים וקוצצים דק או טוחנים.
3 מרכיבים את הקניידלך: לשים היטב את כל מרכיבי הקניידלך עד לקבלת עיסה אחידה. מעבירים את העיסה לקערה, מכסים בניילון ומצננים לחצי שעה לפחות.
4 משמנים את הידיים לוקחים מסה מהתערובת בכמות של כדור פינג פונג (אם יש צורך מוסיפים עוד קצת קמח מצה), משטחים וממלאים במלית. מכדררים לכדור ומכניסים לסיר המרק החם.
5 מדליקים שוב את הלהבה מתחת לסיר המרק עם הקניידלך ומבשלים עוד 20 דקות נוספות או עד שהם צפים ומגישים.
סבתא רינה עם התוצאה הסופית | צילום:
שני בריל, mako אוכל
>> רוצים גם אתם לבשל כמו סבתא רינה? לחצו כאן