1 למלית: מפרידים בין החלק הלבן והחלק הירוק של המנגולד. קוצצים דק את הבצל ואת החלק הלבן של המנגולד.
2 מרססים מחבת בתרסיס שמן זית עד לכיסוי מלא של התחתית. מטגנים את הבצל ואת החלק הלבן של המנגולד עד הזהבה כ-10 דקות.
3 קוצצים גס את השום וגבעולי המנגולד, מוסיפים למחבת ומטגנים כ-5 דקות עד שהכל רך ואחיד. מתבלים, מוסיפים את הגבינה ומערבבים.
4 הגלגול: פורסים עלה בצק פילו על משטח עבודה, מרססים בתרסיס שמן זית עד שהוא מצופה ומפזרים כפית פירורי לחם. מניחים עליו עלה בצק פילו נוסף, מרססים בשמן זית, מפזרי פירורי לחם וחוזרים על הפעולה עם כל יתר עלי הפילו.
5 מסדרים על הבצק את המלית בצורת פס לאורך, מקפלים את הדפנות ומגלגלים לגלילה מהודקת. מעבירים לתבנית אפייה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
6 מסמנים על הרולדה חריצים בעומק חצי ס"מ במרווחים של 3 ס"מ אחד מהשני (זה הסימון לפרוסות שנפרוס אחר כך). אופים ב-200 מעלות כחצי שעה, עד הזהבה.