04.01.17: בסטודיו האמן אילן אדר שביפו נחגג משתה תורכי באירוחו של השף אוראל קמחי, השף השלישי בסדרת ארוחות הערב הסודיות לחורף 2016-2017. לצלילי הכינור שהפיקה כנרית וירטואוזית, נחגג המשתה ל-40 סועדים מופתעים בארבעה סיבובים. כל אחד מן הסיבובים חגג את הטעמים התורכיים על כל גווניהם.
ממאפה פריך עם גבינת עזים ובורקס טורקי עם ריקוטה פרסקה, גבינת סטרקינו ותרד לצד יוגורט איירן, דרך כנאפה שרימפס ותירס מתוק ועד לשווארמת דגים על יוגורט חם וחצילים קלויים. אוראל קמחי דאג שאף בלוטת טעם בפה של הסועדים לא תישאר מנומנמת. את המשתה קינח השף במרציפן שקדים ופיסטוקים וברחת לוקום וקפה טורקי קלאסי.