אנטיפסטי צלוי במלח גסכמה שפשוט להכין אנטיפסטי - את האנטיפסטי הזה פשוט אפילו יותר. מפזרים מלח בתבנית, מסדרים ירקות, טיפה שמן זית - וזה הכל. עוד 25 דקות בתנור וזהו
| מלח הארץ
| פורסם 10/11/14 09:58
![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות. 2 מפזרים את המלח בשכבה אחידה על תבנית אפייה, ומסדרים עליו את כל הירקות כשקליפתם פונה כלפי מטה. 3 מזלפים מעט שמן זית מעל הירקות (או מורחים במברשת). לוקחים מעט מהמלח שבתבנית ומפזרים אותו בעדינות על הירקות. 4 צולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות, עד שהירקות מזהיבים. 5 מצננים מעט, מזלפים עוד מעט שמן זית וכמה טיפות מיץ לימון, אם רוצים, ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|