1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את חצאי העגבניות והשום וצולים עד שהעגבניות מתרככות, כ-6 דקות.
3 מוסיפים את רסק העגבניות ומעט מים ומבשלים בלי כיסוי כ-3 דקות. מוסיפים מלח, פלפל ומעט סוכר (אם העגבניות מתוקות לא חייבים).
4 מעבירים את הפסטה לקערה גדולה ושופכים עליה את תכולת המחבת. מערבבים.
5 מעבירים את הפסטה עם הרוטב לתבנית בינונית. מפזרים את כדורי המוצרלה ומגררים מוצרלה יבשה מלמעלה.
6 שולחים לתנור החם ל-5-10 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומוקרמת.
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.