1 הדג: מתבלים את הדג במלח ופלפל.
2 ממיסים את החמאה, וכשהיא מתחילה להפוך חומה מוסיפים את הדג, טרגון ומיץ לימון.
3 בזמן שהדג מתבשל מביאים לרתיחה סיר עם מים, בשביל הביצים.
4 מכינים את הוויניגרט: טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר מוט.
5 מבשלים את הביצים 3 וחצי דקות בדיוק (לחלבון מבושל וחלמון רך). מעבירים למים קרים.
6 מרכיבים את הסלט: מפזרים עלי בייבי ועליהם את תפוחי האדמה. מפזרים את הצנוניות. מפרקים את הדג ומסדרים על הירקות. מוסיפים בצל סגול ומעט פטרוזיליה. פותחים ביד את הביצים ומניחים מלמעלה. זולפים מהרוטב ומגישים.
איפה אפשר להשיג דג ישראלי טרי?