קבב כבש ותפוחי אדמהמה קורה כשמכניסים לתנור שכבות של פרוסות תפוחי אדמה מטוגנות וקבבים צלויים, ומלמעלה זילוף יפה של טחינה? למרבה השמחה, יש רק דרך אחת לברר
רותי רוסו
| mako אוכל
| פורסם 06/01/20 07:05
|
המצרכים :לקבבים:
לתפוחי האדמה:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מערבבים את מרכיבי הקבב היטב ומניחים לתערובת לעמוד (אם רוצים לקצר תהליכים קוצצים את הבצל, השום והפטרוזיליה במעבד המזון). 2 פורסים את תפוחי האדמה לעובי 2 ס"מ ומטגנים משני הצדדים בכמות יפה של שמן. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג. 3 מלהיטים מחבת גריל. מכינים קבבים מתערובת הבשר וצולים אותם מכל הצדדים, כ-7 דקות בסך הכל (הם לא צריכים להיות מוכנים עד הסוף). 4 מסדרים על תבנית שטוחה או סוטאז' נמוך במיוחד את פרוסות תפוחי האדמה והקבבים, כמעין רעפים. 5 מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון. 6 יוצקים טחינה על הקבבים ומכניסים את התבנית לתנור החם ל-8 דקות. 7 מפזרים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים, ומגישים. התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |