המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות. 2 פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי של כס"מ וחצי. 3 מברישים במעט שמן זית, ממליחים ומפלפלים ומכניסים לתנור ל-25 דקות או עד הזהבה. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? סטייק הכרובית רגע לפני שהופך לפיצה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 4 מוציאים מהתנור ומורחים על כל סטייק כרובית 2 כפות רוטב עגבניות או רוטב פיצה. 5 מפזרים מעל גבינה צהובה ותוספות שאוהבים ומכניסים שוב לתנור ל-5 דקות להקרמה. מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |