גרנולה מושלמת שמכינים במחבת ב-5 דקותאנחנו מסוג האנשים שיכולים לחיות על גרנולה, ואת המתכון הזה של רון יוחננוב לגרנולה פריכה אנחנו הולכים לאמץ: בלי להסתבך עם התנור, פשוט מקפיצים במחבת שיבולת שועל, פיצוחים ותוספות שאוהבים, וזהו
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 03/08/20 14:18
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת נון סטיק ומוסיפים שמן ומייפל. מבשלים על להבה גבוהה כדקה עד לבעבוע. 2 מוסיפים את שיבולת השועל, התוספות והקינמון. >> רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים שלנו ישירות למייל? 3 מורידים ללהבה בינונית, מערבבים ומבשלים כ3-4 דקות או עד שהגרנולה נראית שזופה מעט. 4 לגרנולה פירורית: מעבירים למגש מרופד בנייר אפייה ומשטחים. אם רוצים צ'אנקים של גרנולה - מעבירים למגש מרופד בנייד אפייה ומרכזים כגוש אחד. אחרי ההתקררות מפוררים לצאנטים. 4 מקררים היטב ומעבירים לצנצנת אטומה. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב גרנולה ב-5 דקות במחבת | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלבתיאבון! |