עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קלאנחנו אולי לא ממציאים את הגלגל עם עוף בתנור עם קוביות תפוחי אדמה ובטטות, אבל אנחנו כן משחקים אותה עם מתכון סופר קל שכולל רק 3 מרכיבים פשוטים שמערבבים, מורחים ושולחים לתנור. ואם בא לכם, יש קצת שדרוגים
רון יוחננוב
| mako אוכל
| פורסם 07/04/22 07:00
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
|
המצרכים :
תוספות אפשריות:
לרוטב:
תוספות אפשריות לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים של הרוטב. פולקע, כרעיים, פרגיות - מה שבא לכם | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3 מוסיפים לקערה את העוף והירקות החתוכים ומערבבים עד שכולם יתעטפו ברוטב. 4 מעבירים את הכל לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 5 מניחים מעל התבנית נייר אפיה, ואותו עוטפים ברדיד אלומיניום. אופים בתנור כ-50 דקות. 6 מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד קצת עד שהעוף והירקות משחימים. מגישים חם. עוף בגריל עם תפוחי אדמה, בטטות ורוטב הכי קל | צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון! |