המצרכים :
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מחממים ווק או מחבת גדולה עם שמן. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 2 מוסיפים את הירקות (למעט הנבטים) ומקפיצים עד שהם מתרככים מעט. 3 מערבבים בקערה את הקורנפלור והמים הקרים. מוסיפים את הסויה והסילאן ומערבבים עד לקבלת בלילה אחידה. 4 שופכים את הרוטב על הירקות וממשיכים להקפיץ עד שהם רכים במידה שאתם אוהבים. 5 מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים נבטים ומגישים. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |