המצרכים (6 מנות):
להדבקת הטורטייה:
לציפוי וטיגון:
אופן ההכנה:1 מכינים דבק מקמח ומים בקערית קטנה. 2 חותכים את הטורטייה העגולה לריבוע (מהשאריות אפשר להכין נאצ'וס). 3 מניחים במרכז כל קובייה 6 קוביות שוקולד + 2 קוביות שוקולד לבן (או פרלין אחד). מורחים את הדבק מסביב, מקפלים לחצי ומהדקים היטב. ![]() 4 טובלים בביצה, מצפים בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק. ![]() ![]() מגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. המתכון עלה לראשונה בדצמבר 2020
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|