המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית בנייר אפייה (גודל 20X30 לפחות). 2 ממיסים את השוקולד במיקרוגל בכמה פולסים.
רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מורחים שלושת רבעי מכמות השוקולד על התבנית, ומפזרים מעל השוקולד את הבייגלה. 4 חותכים את הסוכריות לקוביות קטנות, מוסיפים 3 כפות מים וממיסים במיקרוגל בכמה פולסים קצרים. מערבבים היטב את הטופי הנמס ומזלפים מעל הבייגלה.
5 ממשיכים את הזילוף עם השוקולד שנותר (אם הוא התקשה - אפשר להחזיר שוב למיקרוגל ולהמיס בפולסים קצרים). 6 מעבירים לקירור עד שהכל מתקשה. 7 מוציאים מקירור, וחותכים לקוביות (אפשר גם לשבור עם הידיים). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב ![]() ![]() |