המצרכים :
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית בנייר אפייה (גודל 20X30 לפחות). 2 ממיסים את השוקולד במיקרוגל בכמה פולסים. רק שלושה מרכיבים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל רוצים לקבל את המתכונים הכי טובים של "אוכל טוב" למייל? 3 מורחים שלושת רבעי מכמות השוקולד על התבנית, ומפזרים מעל השוקולד את הבייגלה. 4 חותכים את הסוכריות לקוביות קטנות, מוסיפים 3 כפות מים וממיסים במיקרוגל בכמה פולסים קצרים. מערבבים היטב את הטופי הנמס ומזלפים מעל הבייגלה. לפני שחותכים לחתיכות | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל 5 ממשיכים את הזילוף עם השוקולד שנותר (אם הוא התקשה - אפשר להחזיר שוב למיקרוגל ולהמיס בפולסים קצרים). 6 מעבירים לקירור עד שהכל מתקשה. 7 מוציאים מקירור, וחותכים לקוביות (אפשר גם לשבור עם הידיים). רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב אפשר עם סכין ואפשר גם עם הידיים אם רוצים | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |